Servicii Agentie detectivi particulari Constanta

Companii private

Supraveghere si anchete

Cabinet de investigatii in Constanta

Supravegherea reprezinta coloana vertebrala a anchetei private si sta la baza tuturor serviciilor pe care le oferim in Contanta si in intreaga tara. Serviciile de supraveghere dedicate persoanelor juridice au demonstrat de-a lungul timpului ca au o importanta deosebita.

Desi fiecare intreprizator si-ar dori sa aiba incredere atat in angajatii sai, cat si in partenerii de afaceri, s-a dovedit ca aceasta nu este cea mai inteleapta abordare. Din pacate, la locul de munca se pot produce zilnic actiuni care pun in pericol integritatea firmei.

Cu toate acestea, un detectiv particular poate contracara incercarile de subminare a afacerii din interior, prin monitorizarea atenta a activitatilor persoanelor suspecte. Astfel, te poti baza pe faptul ca interesele de afaceri iti sunt protejate si nu mai trebuie sa-ti consumi timpul cu astfel de probleme.

Anchetatorii nostri iti vor oferi rapoarte detaliate cu privire la orice chestiune care face obiectul anchetei. Avand informatii exacte si de incredere, poti lua decizii importante in ceea ce priveste managementul afacerii in prezent si in viitor.

firma detectivi servicii companii

Spionaj economic si industrial

Spionajul economic a devenit tot mai eficient si mai subversiv. Ne-am confruntat si am combatut practici de infiltrare in companie a unor persoane care au incercat sa sustraga date si informatii ce urmau sa fie folosite in detrimentul companiei. Totodata, am combatut practici de sustragere de programe software, schite tehnice, si know-how industrial.

Dupa cum am observat de-a lungul timpului, majoritatea companiilor se confrunta cu probleme precum spionajul economic, lipsa de onestitate in derularea contractelor, inselarea partenerilor de afaceri sau chiar a asociatilor, manifestari de concurenta neloiala, fraudarea (interna si externa) a companiei, fraudarea finantarilor si alte elemente care prejudiciaza compania.

Din experienta noastra, putem spune ca o prioritate ar trebui sa fie activitatea de preventie a actelor de concurenta neloiala care ar putea afecta interesele companiei. In acest sens, putem organiza monitorizarea eficienta a activitatii personalului si companiei, in ansamblu.

detector de minciuni constanta poligraf test

Test poligraf - detectorul de minciuni

Poligraful reprezinta singura metoda stiintifica ce investigheaza direct informatiile stocate in memoria subiectului, informatii deosebit de stabile in timp si inaccesibile altor mijloace de investigare obisnuite.

Am folosit testari poligraf pentru depistarea afirmatiilor facute de angajati, persoane care urmeaza sa fie numiti in functii de conducere/raspundere, sustrageri de bunuri din companie etc.